Sportsterapeut

HVAD KAN DET GØRE FOR DIG?

Sportsterapeut Glenn Bjerregaard

Hvad kan jeg tilbyde?

Mit navn er Glenn Bjerregaard, og jeg er sportsterapeut. Jeg tilbyder følgende former for behandlinger:

Behandlingerne foregår i min klinik I Aalborg, hvor jeg behandler både atleter og privatpersoner fra hele Nordjylland.

Sådan kan massage og sportsterapi hjælpe dig

Som sportsterapeut kan jeg blandt andet hjælpe dig på følgende måder:

Slip af med dine gener

Som sportsudøver får kroppen opbygget spændinger, myoser og skavanker hen ad vejen. Disse gener kan meget vel gøre, at du ikke kan udnytte dit fulde potentiale i din sportsgren. Derudover kan disse gener også være med til at forårsage ubehag og en mere besværet hverdag.

Kom skader til livs

Vil du komme din skade til livs, så vil sportsterapi kunne hjælpe. Ved en skade kan der være mange forskellige årsager. Sportsterapi kan eksempelvis hjælpe med at løsne vævet omkring musklerne, skabe bedre bevægelighed og mindske smerten.

Opnå bedre restitution

Ved sportsmassage vil der blive givet bedre blodgennemstrømning, som vil hjælpe med at ilte og give næring til muskulaturen. Dette vil især være attraktivt for atleten.

Forebyg nye skader

For at forebygge skader og sikre, at du kan præstere bedst muligt i din sportsgren, vil regelmæssig behandling hos en sportsterapeut være en klar fordel for din fremtidige udvikling.

Øg dit velvære og kom helt ned i gear

Er du stresset eller har brug for en pause, hvor du er i centrum og kan slappe af, vil en massage være at foretrække. Ud over at en massage føles rar, vil du få løsnet op i spændte muskler, som kan være med til at ​forårsage stress. I form af massage er skulder, nakke og ryg ekstra populært, da dette eksempelvis kan afhjælpe spændingshovedpine.

Se priser og book en tid hos en erfaren sportsterapeut

Nedenfor kan du finde varighed og pris på lige netop den behandling, som du kunne tænke dig, ligesom du også kan booke en tid online.

Vil du høre mere?

Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Kontakt mig i dag

Lyder mine behandlinger som noget for dig, er du velkommen til at kontakte mig, sammen finder den helt rigtige behandling for dig. 

Om SVL Sportst

Mit navn er Glenn Bjerregaard, og jeg er Lægeeksamineret Fysiurgisk Massør. Jeg tilbyder en lang række af forskellige behandlingsformer, der kan læses mere om under information.

Kontakt os

SVL Coaching ApS

23 30 00 91

glenn@svl-coaching.dk

Blåkildevej 11 B

9220 Aalborg Øst

Se rutevejledning

CVR-nummer: 41911980