Cupping

HVAD KAN DET GØRE FOR DIG?

Prøv cupping-terap

Skab et bedre miljø i din krop

Hos SVL Sportsterapi i Aalborg tilbyder jeg, Glenn, cupping-behandling. Cupping kan være med til at skabe et bedre og sundere miljø i din krop.

Jeg tilbyder cupping-terapi til fornuftige priser til klienter fra hele Nordjylland.

Hvad er cupping?

Cupping er, at man sætter enten glas- eller plastkopper på et eller flere specifikke punkter på kroppen. Her laver man et vakuumtryk, som gør, at man suger hud, blod og væv op i koppen.

Grunden til dette er, at man skal kunne trække blod til et specifikt punkt, hvor man kan mærke der er brug for ekstra næring. Det kan f.eks. være steder, hvor der er myoser (muskelknuder) eller arvæv, hvor dette sted ikke får nok næring til at kunne restituere.

Udover dette prøver man også at give mere plads til dit væv, så det kan arbejde optimalt. Bindevæv er i forskellige lag mellem hud og muskler, og hvis dette bliver for stramt, kan det være med til at skabe dårligere bevægelighed.

Så jeg bruger hovedsageligt cupping til at skabe bedre mobilitet og et bedre miljø i din krop – for at dine muskler kan arbejde optimalt.

Cupping som supplement til behandlinger

Jeg bruger cupping-terapi som supplement til mine behandlinger, da de ikke kan gøre mere skade end gavn. De kan sidde stationært et sted på kroppen, mens jeg arbejder andre steder, for at bruge tiden på min klient mest optimalt.

Hvad kan cupping hjælpe med?

  • Øget lokal blodtilførsel
  • Øget mobilitet
  • Mindske muskulære spændinger

Vil du høre mere?

Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Kontakt mig i dag

Lyder mine behandlinger som noget for dig, er du velkommen til at kontakte mig, sammen finder den helt rigtige behandling for dig. 

Om SVL Sportst

Mit navn er Glenn Bjerregaard, og jeg er Lægeeksamineret Fysiurgisk Massør. Jeg tilbyder en lang række af forskellige behandlingsformer, der kan læses mere om under information.

Kontakt os

SVL Coaching ApS

23 30 00 91

glenn@svl-coaching.dk

Blåkildevej 11 B

9220 Aalborg Øst

Se rutevejledning

CVR-nummer: 41911980