Fysiurgisk massage

HVAD KAN DET GØRE FOR DIG?

Fysiurgisk massage mod spændinger og smerter

Slip af med spændinger og få overskuddet igen

Har du ondt i ryggen, hold i nakken eller går du rundt med spændinger i kroppen? Så står jeg, Glenn, klar til at hjælpe dig. Jeg er massør, og tilbyder sportsmassage og fysiurgisk massage i Nordjylland – til alle, der går rundt med spændinger i kroppen, og som ønsker at få overskuddet tilbage. Jeg kan tilbyde skræddersyede massageforløb, som passer til lige netop dine problematikker.

Behandlingen foregår i min klinik, SVL Sportsterapi, i Aalborg.

Hvad kan fysiurgisk massage og sportsmassage hjælpe med?

  • ​​​Muskulære spændinger
  • Nedsætning af stresshormonet
  • Stimulering af nervesystemet
  • Smertelindring

Sportsmassage/fysiurgisk massage er en massageform, hvor der arbejdes mere dybdegående end ved almindelig massage. Her har man i sinde at bearbejde muskler, væv, sener, led og nervesystem for at få kroppen til at fungere optimalt.

Går du med spændinger i muskulaturen, og muligvis smerter pga. dette, vil sportsmassage gå ind og påvirke det. Du vil få løsnet op for musklerne, så du kan gå uforstyrret af dette i din hverdag.

Mange, der kommer ind med spændinger i nakke og skuldermuskulatur, kan mærke effekten på den måde, at skuldrene føles, som om de kommer ned på plads igen – og at de kan bevæge nakken, uden at det mærkes restriktivt og ubekvemt.

Når man som jeg er uddannet lægeeksamineret fysiurgisk massør, stilles der hertil også større krav til ens viden omkring anatomi og fysiologi. Dette er en stor fordel for dig, da behandleren så har en større indsigt i kroppens samspil – f.eks. hvilke muskler der påvirker hvad samt hvilket tryk, og hvilken metode, der skal udføres for den enkelte problemstilling.

Se priser og book tid til behandling af sportsskader

Nu sidder du måske og tænker ”hvad koster sportsmassage?” – ønsker du et tilbud på en kombination af behandlinger, er du altid velkommen til at kontakte mig. Du kan se mine priser på de forskellige behandlinger nedenfor. Ved at trykke på den enkelte behandling har du mulighed for at booke en tid igennem det online bookingsystem.

Udover sportsmassage/fysiurgisk massage og andre massagebehandlinger, tilbyder SVL Sportsterapi bl.a. også hjælp til vægttab, vanecoaching, akupunktur og cupping.

Jeg ser frem til at se dig!​

Vil du høre mere?

Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Kontakt mig i dag

Lyder mine behandlinger som noget for dig, er du velkommen til at kontakte mig, sammen finder den helt rigtige behandling for dig. 

Om SVL Sportst

Mit navn er Glenn Bjerregaard, og jeg er Lægeeksamineret Fysiurgisk Massør. Jeg tilbyder en lang række af forskellige behandlingsformer, der kan læses mere om under information.

Kontakt os

SVL Coaching ApS

23 30 00 91

glenn@svl-coaching.dk

Blåkildevej 11 B

9220 Aalborg Øst

Se rutevejledning

CVR-nummer: 41911980