IASTM

HVAD KAN DET GØRE FOR DIG?

Instrument Assisted Soft Tissue Mobilization

God mod inflammationstilstande

Dette er en behandlingsmetode, hvor man bruger stål instrumenter i stedet for sine hænder til at manipulere vævet og i dette tilfælde bindevævet og arvæv. Denne behandlingsteknik er især god mod inflammationstilstande såsom tennisalbue, hælspore, akillessene betændelse, karpaltunnelsyndrom og flere til Man har det med ofte kun at tænke på muskulaturen, når man tænker på noget skal løsnes op og være mindre spændt, men dette gælder især også for bindevævet.

Indevævet kan skabe en restriktiv struktur omkring musklerne, hvis dette bliver for spændt også kan musklerne ikke arbejde optimalt i den bevægebane de nu engang har, så får man løsnet op for vævet giver man også musklerne et meget bedre udgangspunkt.

Der bruges instrumenter til dette, da de er udformet til musklerne og de kan levere et andet både tryk, men også være mere specifikke til områder, hvor hænder muligvis ikke ville være at foretrække. Dette kunne være f. eks ved knæet, hvor muskler, sener og ligamenter nogen gange gerne vil arbejdes på individuelt.

​Med denne behandlingsform skaber man også en godartet inflammatorisk respons på specifikke områder, som får kroppen til at fokusere på heling i disse områder, hvor helingen i området er aktivt i op til 48 timer.

Dette er noget jeg har set har fungeret enormt godt for mange af mine klienter, især i de tidligere nævnte tilfælde, men også nakke muskulatur, hvor den ekstra bevægelighed man får ud af det, kan gøre utroligt meget i helingsprocessen af ens nakkeproblematik.

Hvad kan IASTM hjælpe med?

  • Øget lokal blodtilførsel
  • Øget mobilitet
  • Mindske muskulære spændinger
  • Stimulere nervesystemet
  • Adskiller og nedbryder kollagen-tværbindinger samt spreder og strækker bindevæv og muskelfibre

Vil du høre mere?

Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Kontakt mig i dag

Lyder mine behandlinger som noget for dig, er du velkommen til at kontakte mig, sammen finder den helt rigtige behandling for dig. 

Om SVL Sportst

Mit navn er Glenn Bjerregaard, og jeg er Lægeeksamineret Fysiurgisk Massør. Jeg tilbyder en lang række af forskellige behandlingsformer, der kan læses mere om under information.

Kontakt os

SVL Coaching ApS

23 30 00 91

glenn@svl-coaching.dk

Blåkildevej 11 B

9220 Aalborg Øst

Se rutevejledning

CVR-nummer: 41911980