Akupunktur

TRIGGERPUNKTER OG MYOSER

Akupunktør der kan hjælpe dig med at slippe af med dine smerter

Akupunkturbehandlinger for privatpersoner og atleter

Kunne du tænke dig at lindre dine muskel- og ledsmerter, og ønsker du at prøve en behandling med akupunktur? Så kan jeg hjælpe dig. Jeg er akupunktør, og jeg tilbyder akupunkturbehandlinger til både privatpersoner og atleter fra hele Nordjylland i min klinik i Aalborg.

Hvad kan jeg som akupunktør hjælpe med?

Akupunktur kan blandt andet hjælpe med at:

  • lindre muskel- og ledsmerter
  • stimulere nervesystemet
  • øge blodgennemstrømningen.

Hvordan virker akupunktur?

Akupunktur er en anden slags behandlingsform, hvor man bruger nåle i det, vi kalder triggerpunkter og myoser. Triggerpunkter er punkter i ens krop, hvor man trykker et sted på kroppen, men man kan mærke en ”udstråling” ud til andre steder på kroppen.

Et meget velkendt sted er for eksempel oppe ved kraniekanten. Her kan man trykke, hvorefter man også vil kunne mærke det i panden. Andre meget velkendte steder er bag skulderbladene, hvor der kan mærkes en ”udstråling” ned i armen, og der kan også forekomme en summende fornemmelse.

Ved at sætte nåle i disse punkter gør vi hjernen opmærksom på, at her er der et problem, der skal løses. Det får automatisk musklen til at slappe af, og hjernen giver det punkt opmærksomhed i forhold til at sende smertedæmpende hormoner ned til området.

Der findes også øreakupunktur, hvor alle kropsdele er repræsenteret i form af forskellige punkter i øret, og ved at sætte nåle i de pågældende punkter er det muligt at behandle ubalancer forskellige steder i kroppen.

Akupunktur bruges mange steder efterhånden. I det lægefaglige system bruges akupunktur meget ofte til behandling af smerter.

Få behandling hos en erfaren akupunktør

Kunne du tænke dig at få en professionel behandling til en skarp pris hos en erfaren akupunktør i Aalborg, så kan du med fordel booke en tid online, hvor du også kan finde en oversigt over alle mine behandlinger og priser herpå.

Vi tilbyder bl.a. også fysiurgisk massage, vanecoaching og hjælp til vægttab.​

Vil du høre mere?

Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Kontakt mig i dag

Lyder mine behandlinger som noget for dig, er du velkommen til at kontakte mig, sammen finder den helt rigtige behandling for dig. 

Om SVL Sportst

Mit navn er Glenn Bjerregaard, og jeg er Lægeeksamineret Fysiurgisk Massør. Jeg tilbyder en lang række af forskellige behandlingsformer, der kan læses mere om under information.

Kontakt os

SVL Coaching ApS

23 30 00 91

glenn@svl-coaching.dk

Blåkildevej 11 B

9220 Aalborg Øst

Se rutevejledning

CVR-nummer: 41911980